Sa, 27.Apr.2024 - 14:40
Psikoloji ve Felsefe Kitapları

Psikolojisi Seti 
(4 Kitap Birarada) 
Nobel Ödüllü Yazarın 
Kitabı Bu Sette!

Alexis Carrel
İnsanların bazı davranışlar karşısında nasıl bir tutum  ve tavır içinde olması gerektiğini hiç düşündünüz mü? Ya da insanların toplum içindeki yalnızlığı,  toplumsal kaos, var olma mücadelesinin nasıl yapılması gerektigini... Bu set sizin için!.. 

SETIMIZDEKI ESERLER: 

1) Insan Denen Meçhul / ALEXIS CARREL: 

İnsan Denen Meçhul" isimli bu eserle Nobel Tıp Ödülü kazanan Dr. Alexis Carrel Liyon Üniversitesi Tıp ve Eczacılık Fakültelerini bitirmiştir. Tıp, biyoloji, psikoloji, insan ruhiyatı ve insanın geleceği konusunda ortaya koyduğu bilgiler bütün dünya dillerinde alimlerin görüşlerine ışık tutmuştur. İnsanı bütün yönleri ile "maddi, manevi ve en önemlisi ruh dünyası" ile ele alan bu eser bir yol gösterici, kendini keşfetmekten uzak ve günlük meşgalelerle gününü geçiren insanlara sırlı bünyesini keşfetme imkanını sunuyor. 

2) Kitleler Psikolojisi / Gustave Le Bon: 

Kitleler arasındaki iletişimsizlik ve karmaşa gibi olayları  uzmanların görüşü, yaşanmış ve denenmiş olayları anlatan  "Kitleler Psikolojisi" isimli bu eserden çok yararlanacaksiniz. 

3) Kişisel Özgürlüğün Psikolojisi / William Glasser

Hayatımızın her döneminde, sadece kendileri için değil; bizler için nelerin doğru ya da yanlış olduğunu belirten insanlarla karşılaşmaktayız. Düşünce yapımızı yıllardır baskısı altına alan bu "Senin için doğru olanı ancak ben bilirim." geleneksel anlayışa meydan okumak için yazar William Glasser bir teori geliştiriyor; Seçim Teorisi. Bu teori, baskıcı ve yıkıcı disiplini bir kenara bırakıp; başkalarıyla iyi geçinmemiz ve şimdikinden daha mutlu olabilmemizi sağlayacak bir psikoloji ile tanışmamıza olanak sağlıyor.

4) Hayatta İlerle ve İlerlet / Herbert N. Casson: 

Bu eser çalışan herkese çalışmanın yalnız anlamını öğretmekle kalmıyor, çalışmanın zevkine varmasını sağlıyor. Hergün çalışma zevkni yükseltmek, çalışma verimimizi artırmak mümkündür. 

Ve bu imkan yalnız bir kişi için değil, herkes ve hepimiz için geçerlidir. 

Hayatta en basit işi yapan kişi için bile, o işin çerçevesi içinde başarılı olmak ve büyük işler yapabilmek imkanı vardır. 

Yalnız önemli olan, o işi bütün imkanlarını görmek ve o imkanları gerçekleştirmektir. 

Size bu imkanları göstererek, hayatta yalnız ilerlemenizi değil, üstelik yaptığınız işi de ilerletmenizi sağlıyor. İş hayatında kazanak ve karşınıza çıkaca fırsatlardan gereğince yararlanmanızı kolaylaştıracak Hayatta İlerle ve İlerlet isimli bu eseri Hayat Yayınları olarak siz değerli okuyucularımıza iftiharla takdim ediyoruz.
Yayın evi: Hayat Yayinlari
34,60 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!